Miten valita laadukas monivitamiini?

Kaikille lienee jo tuttua, että nykypäivänä ruuasta ei varmastikaan saa kaikkia tarvittavia ravintoaineita. Etenkään, jos oma terveydentila ei ole aivan kohdillaan.

Kauppojen valikoimissa vilisee laaja valikoima erilaisia monivitamiinivalmisteita, mutta mistä tietää, mikä toimii ja mikä ei? Kun valitsee tuotetta, kannattaa suosia laadukkaita, hyvin imeytyviä ja mahdollisimman vähän ylimääräisiä apuaineita sisältäviä vaihtoehtoja.

Uusi Aito Monivitamiini + K2 on monipuolinen ja mahdollisimman luonnollisista, aktiivisista ja imeytyvistä ainesosista koostettu vitamiini-hivenainevalmiste. Tämä tuote on kuin ruokaa, koska se sisältää mm. tarkoin valitun sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näistä ainesosista saadaan luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä laaja kirjo erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja. Eikös kuulostakin hyvältä!

Lisäksi luonnollisia, hyvin imeytyviä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita on tähän tuotteeseen saatu sareptansinappi-kasvista. Kasvi on vesiviljelty, mikä on mahdollistanut kontrolloidut mineraalipitoisuudet. Yksi kapseli sisältää 175 mg sareptansinappijauhetta. Aito Monivitamiini sisältää myös mm. luustolle ja verisuonille tärkeää K2-vitamiinia sen luonnollisessa menakinoni-7 -muodossa, ja se on saatu fermentoidusta soijapavusta natosta.

Myös muut mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, joka mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen. B6-vitamiini on aktiivisessa P-5-P -muodossa, B12 metyylikobalamiinina ja foolihappo folaattina. Lisäksi jodi on kelp-merilevästä, beetakaroteeni dunaliella salina -levästä, magnesium on sitraattimuodossa, 50 % C-vitamiinista on acerola-jauheesta ja D3-vitamiini jäkälästä.

Aito Monivitamiini + K2 sisältää 100 % vaikuttavia ainesosia, eikä lainkaan sidos-, täyte-, säilöntä- tai makeutusaineita. Se sopii hyvin myös herkemmille käyttäjille, koska se ei sisällä tunnettuja allergeeneja, kuten maitoa, soijaa tai gluteenia. Aito monivitamiini + K2 on myös vegaaneille ja vegetaristeille sopiva. Aikuisille sopiva annos on 1-2 kapselia vuorokaudessa, ja tuote sopii myös yli 12-vuotiaille lapsille.
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Puhdistu ja virkisty tammikuussa!
  Painonhallintaan & laihduttamisen tueksi Hyvän Olon Konjac sisältää glukomannaania, karnitiinia ja...
Lue
Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 3.–30.1.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Aira Samulin: Minä muistan, ja käytän Fosfoser® Memorya!
Viime vuonna Airalla oli vauhdikas juhlavuosi. Suomi 100 -juhlavuoden aikana Aira oli kysytty puhuja, vierailija ja...
Lue