Kun rakko oikuttelee

Virtsarakon vaivat lisääntyvät iän myötä sekä miehillä että naisilla. Rakko voi olla yliaktiivinen tai yöllinen virtsaamisen tarve saattaa lisääntyä. Virtsan karkailua saattaa esiintyä vaikkapa lihasten löystymisen tai eturauhasvaivojen takia.

Oireiden syy kannattaa aina ensin selvittää käymällä lääkärissä. Yliaktiivinen rakko voi pahimmillaan rajoittaa myös sosiaalista elämää.

Pakkoinkontinenssia voidaan hoitaa lääkkeillä, rohtovalmisteilla ja rakkokoulutuksella. Lääkehoito ei tuo kaikille apua ja siitä saattaa tulla sivuvaikutuksia.

Vanha konsti virtsavaivoihin on väinönputki, jonka on todettu rentouttavan virtsarakon lihaksia. Kasvin hyvät vaikutukset tähän tarkoitukseen on löydetty Islannissa jo yli 1000 vuotta sitten.
 

Tutkimustuloksia väinönputkesta

Islantilaisissa tutkimuksissa on tunnistettu väinönputken ainesosa, jolla saattaa olla virtsarakon sileään lihaskudokseen rentouttava vaikutus.

Plasebo-kontrolloidun kaksoissokkotutkimuksen tulokset osoittivat, että väinönputkiuutetta sisältävän Urilock-valmisteen käyttäjien wc-käynnit vähenivät, rakon koko laajeni, unenlaatu ja virtsan­pidätyskyky paranivat (julkaistu 2003 Scandinavian Journal of Urology -lehdessä).

Urilock-valmiste on luonnollinen ja tehokas valmiste, joka vähentää lihasten kouristuksia ja rauhoittaa rakon toimintaa. Myös rakon tyhjentyminen paranee.

Urilock on valmistettu Islannissa luonnonvaraisena kasvavan väinönputken lehdistä saatavasta vesiuutteesta. 
 

Tuotetta on saatavilla Luontaistuntija-myymälöissä ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 1.9.–28.9.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Valikoima...
Lue
Vatsan hyvinvointi syyslomalla
  Vatsa hyvin, kaikki hyvin Suoliston kunto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jos suolisto voi huonosti,...
Lue
Virkeää syksyä Viridianilta!
  Erityisesti naisille Luomu foolihappo sisältää Orgen-FA® sitruunauutetta, joka on saatu luomusitruunan...
Lue